Home :: Eetkamer :: Servies :: Pillivuyt servies Bretagne donkerblauw :: Bretagne donkerblauw Pastabord Ø 26,5 cm

Bretagne donkerblauw Pastabord Ø 26,5 cm

Bretagne donkerblauw Pastabord Ø 26,5 cm

Artikelnr. 612526BE
Prijs: 29,95
inclusief btw
Aantal
Levertijd:
5-9 dagen

Pillivuyt servies Bretagne donkerblauw, pastabord.

Een Frans ovenvast porseleinen servies. Pillivuyt servies Bretagne donkerblauw is prachtig te combineren met Bretagne lichtblauw.

Maat: Ø 26,5 cm.

Geschikt voor; •van min 30ºC tot plus 350ºC •vriezer •oven •magnetron •vaatwasmachine.
 
Materiaal; porselein gemaakt van Pillenium pasta, die zorgt dat de borden lichter en sterker zijn. Met Pillenium zijn fijnere en lichtere stukken te maken en is het servies beter bestand tegen thermische en mechanische schokken. Kleur donkerblauw.

Pillivuyt het porselein merk van de kenners!

Functioneel, elegant en tijdloos porselein met de hoogste kwaliteitsstandaard, sinds 1818. Alle producten worden in Frankrijk geproduceerd in Mehun sur Yèvre, het centrum van de Franse porseleinindustrie.

Fabricage volgens oude ambachtelijke tradities, gemaakt uit veldspaatporselein en gebakken op hoge temperatuur van 1400ºC. Door fabricage in de eigen fabriek zijn er geen kleurafwijkingen. Zelfs als er een Pillivuyt product na jaren wordt bijbesteld is de kleur exact gelijk.

Het porselein wordt gebakken op een zeer hoge temperatuur en is daardoor uitermate sterk en bestand tegen grote temperatuurswisselingen, van min 30ºC tot plus 350ºC dat geldt voor zowel voor het ovenvaste porselein als voor de serviezen.