De Buyer Mineral B vispan, 36x26 cm

De Buyer Mineral B vispan, 36x26 cm


Not rated yet

De Buyer Mineral B vispan, 36x26 cm

 • € 69,85
 • inclusief 21% BTW
Aantal:  
Levertijd:
48 uur
 • Artikelnr.
  5651.36

De Buyer Mineral B Element plaatstalen ovale vispan. Professionele kwaliteit.

Met geklonken roestvrij stalen grepen.

Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Maat; 36 cm x 26 cm, hoogte 4,8 cm, dikte 2,5 mm. Gewicht 2260 gram.

Met een beschermende eindlaag op basis van biologische bijenwas, gegarandeerd zonder PFOA en PTFE. Milieu vriendelijk vervaardigd, zonder toegevoegde scheikundige stoffen.

Een duurzaam ecologisch product dat volledig recyclebaar is. De ijzermoleculen waaruit de pan bestaat dragen bij aan een goede gezondheid. De pan bereikt hoge temperaturen, zodat de eetwaren snel dichtschroeien. Hierdoor gaan er geen vitamines en voedende bestanddelen verloren.

Hoe vaker de pan wordt gebruikt, des te beter ze bakt en hoe zwarter ze door het gebruik wordt, des te minder ze kleeft. Door het gebruik ontstaat de beste anti-aanbaklaag die er is.

De Buyer, opgericht in 1830, produceert de beste keukenhulpen en pannen voor semi- en professioneel gebruik. Alle producten komen voort uit traditie, uitstraling en de heerlijke smaken van de Franse keuken.

Gebruiksaanwijzing.

Inbakken: de pan met zeer heet water afwassen. Bij de Mineral B Element pannen, die een afwerklaag van bijenwas hebben, dient u de gehele pan goed schoon te maken om alle resten van de bijenwas te verwijderen. Veeg de pan vervolgens goed schoon met keukenpapier. De bodem overgieten met olie en verhitten. Pas op voor een vlam in de pan! Olie laten afkoelen en afgieten. De pan afdrogen met keukenpapier. Hoe vaker de pan wordt gebruikt, des te beter is bakresultaat. Hoe donkerder de pan aan de binnenkant wordt, des te beter de anti-aanbaklaag wordt

Onderhoud na elk gebruik 1) Om de eigenschappen te beschermen en roestvorming te voorkomen, moeten de bakresten worden verwijderd met heet water 2) Daarna afvegen met keukenpapier. Indien er aangebrande resten in de pan achterblijven, de pan reinigen door grof zout te verwarmen gedurende anderhalve minuut op een hoog vuur en vervolgens uitvegen met keukenpapier. Het zout lost de resterende bakresten op en absorbeert de geuren. 3) Vervolgens dun insmeren met olie.

De pan niet laten inweken. Als voedingsmiddelen blijven kleven, een keukenborstel gebruiken. Niet geschikt voor de afwasmachine. Het bereiden van enigszins zure producten zoals tomaten, witte wijn, citroen, enz., kan invloed hebben op de baklaag van de pan (er verschijnen witte vlekken); in dat geval dient u de pan opnieuw in te bakken. Indien na het gebruik van de De Buyer Mineral B pan sporen van vet op uw kookplaat achterblijven, dient u deze met keukenpapier te verwijderen terwijl de plaat nog warm is.

 • Extra fields
  • Google product category
   662
  • Brand
   De Buyer
 • Manufacturers
  • Manufacturer
   De Buyer
  • Manufacturers
   De Buyer
Recensies van klanten
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen beoordelingen. Om andere klanten te helpen, geeft u hier uw beoordeling.