Home :: Woonkamer :: Artis Orbis van Goebel :: Gustav Klimt :: De Kus theelicht, Gustav Klimt

De Kus theelicht, Gustav Klimt

De Kus theelicht, Gustav Klimt

Artikelnr. 66903501
Prijs: 29,95
inclusief btw
Aantal
Levertijd:
3-6 dagen

Theelicht van Gustav Klimt, De Kus, uit de Artis Orbis collectie van Goebel.

Maat; Ø 12 cm en hoogte 13,5 cm.

Materiaal; glas.

Over de Artis Orbis Collectie van Goebel:

Artis Orbis; meesterwerken uit de schilderskunst op porselein en glas. Er is aanbod in decoratieve series en gelimiteerde edities voor verzamelaars. Edele materialen, de hoogste kwaliteit en vakmanschap zijn het kenmerk van de Artis Orbis collectie

Porselein en Bone China porselein; Het witte goud is meer dan een mengsel van kaolien, veldspaat en kwarts. Het is waardevol, fragiel en decoratief. Een extra toevoeging van beenderas maakt het Bone China porselein bijzonder subtiel en doorschijnend.
Mond geblazen glas; De meeste artikelen in de Artis Orbis glas collectie zijn mond geblazen en dus uniek. Kleine luchtbelletjes en onregelmatigheden zijn een bewijs voor de complexiteit van het productieproces.
Ingewikkelde druk technieken; De keramische kleuren worden in kleine hoeveelheden aangemaakt volgens traditionele methodes. Vaak zijn 18 kleuren of zelfs meer nodig om de kleuren van het origineel te benaderen. Na de handmatige beschildering worden de voorwerpen op een temperatuur van 800 graden geglazuurd.
Goud decor; Het goud dat wordt gebruikt is voor 18 % puur goud. Het verfijnt de decoratie en maakt van ieder voorwerp een klein juweeltje.