Keukentrolley 69,2 x 50,4 cm, RVS

Keukentrolley 69,2 x 50,4 cm, RVS


Not rated yet

Keukentrolley 69,2 x 50,4 cm, RVS

 • € 1.685,00
 • incl. 21% BTW
Aantal:  
Levertijd:
9-14 dagen
 • Artikelnr.
  JD667700

Jokodomus keukentrolley, serie Kada in roestvrij staal, 69,2 cm breed.

Maten; breed 69,2 cm, diep 50,4 cm en hoog 95 cm.

Geschikt voor indoor en outdoor gebruik.

2 etage legplanken, uitgevoerd in roestvrij staal.

4 wielen, waarvan er 2 geblokkeerd kunnen worden.

Keukentrolleys uit de serie Kada belichamen een minimalistisch design. De uitzonderlijke eenvoud van het design voldoet aan de vraag van een functioneel en elegant keukenmeubel.

Alle Keukentrolleys uit de Serie Kada beschikken over het zogenaamde Easy Fit System. Bovenaan de poten zit een opening waar u een speciale Ophangbeugel in vast kunt maken. Deze Ophangbeugel kunt u gebruiken om accessoires aan op te hangen of om een extra werkblad aan vast te maken, tussen 2 trolleys in.  Voor het bijbestellen van deze beugel kijkt u bij Accessoires Serie Kada.

Door het enorme assortiment en de vele verschillende uitvoeringen, worden de keukentrolleys op aanvraag per stuk gemaakt. Nadat u de bestelling heeft geplaatst geven wij de door u gewenste keukentrolley door aan de Jokodomus fabriek in Italë. De keukentrolley wordt vervolgens speciaal voor u vervaardigd. De verzending vindt direct vanuit de fabriek plaats en is gratis.

Het Italiaanse bedrijf Jokodomus is opgericht in 1962. Sinds 2003 is het bedrijf in handen van de 3e generatie. De broers Josi en Franz Kosta, maken gebruik van de professionele kennis voor het maken van de Jokodomus binnen- en buiten keuken modules. Functionele Keukentrolleys en Kookstations. De passie voor een duidelijk design in combinatie met de laatste keuken technologie is de kracht en de motivatie bij Jokodomus.

Getoonde accessoires op de afbeeldingen zijn niet inbegrepen.

De Jokodomus Keukentrolleys worden alleen geleverd binnen Nederland, België en Luxemburg.
 • Manufacturers
  • Manufacturer
   Jokodomus
  • Manufacturers
   Jokodomus
Recensies van klanten
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen beoordelingen. Om andere klanten te helpen, geeft u hier uw beoordeling.