Scanpan Classic Grillpan 27 x 27 cm

Scanpan Classic Grillpan 27 x 27 cm


Not rated yet

Scanpan Classic Grillpan 27 x 27 cm.

Met een unieke anti-aanbaklaag.

 • € 85,00
 • inclusief 21% BTW
Normale prijs: € 109,00, uw korting € 24,00
 • 22% korting
Aantal:  
Levertijd:
2-4 dagen
 • Artikelnr.
  27301200

Scanpan Classic grillpan 27 cm x 27 cm.

Lichtgewicht pan met een optimale warmteoverdracht. Geschikt voor alle warmtebronnen, met uitzondering van inductie. Geschikt voor de oven tot 260°C. De pan mag in de vaatwasmachine, wij adviseren echter de pan met de hand af te wassen en altijd een afwasmiddel te gebruiken.

Voorzien van de beroemde en zeer sterke Scanpan anti-aanbaklaag. Het gebruik van metalen keukengerei is toegestaan, het kan wel kleine krasjes geven. Vermijd snel verwarmen en afkoelen van de pan.

De hittebestendige greep van de pan zijn bevestigd met een gepatenteerd systeem waarbij geen schroeven of klinknagels worden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de greep niet in de loop van de tijd losraakt.

Maten en gewicht; 27 x 27 cm, bodem 18,3 x 18,3 cm, hoogte 6,7 cm en gewicht 1,37 kg.

Materiaal; 100% recycled aluminium en titanium. Een coating uit meerdere lagen, die tijdens het productieproces samen smelten en een uitzonderlijk sterke anti-aanbaklaag vormen. De pan is PFOA en PFOS-vrij.

Garantie; 10 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten.

Scanpan, handgemaakt kookgerei, Made in Denmark.

In 1956 werd de eerste pan in Denemarken gegoten, nu is Scanpan al heel lang een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van kookgerei. Voor huishoudens tot professionele keukens.

Sinds de oprichting van Scanpan vormen de met de hand gegoten aluminium pannen met gepatenteerde anti-aanbaklaag de kern van de onderneming. Naast de populaire anti-aanbak producten omvat het assortiment van Scanpan professionele pannenseries in roestvrij staal en koper, ook zijn er andere keukenproducten zoals keukenmessen.

Scanpan is een 100% Deens bedrijf met het hoofdkantoor en de fabriek in de buurt van Aarhus, Denemarken. Scanpan exporteert naar meer dan 50 landen.

 • Manufacturers
  • Manufacturer
   SCANPAN
  • Manufacturers
   SCANPAN
Recensies van klanten
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen beoordelingen. Om andere klanten te helpen, geeft u hier uw beoordeling.