Scanpan Classic Koekenpan Ø 24 cm

Scanpan Classic Koekenpan Ø 24 cm


Not rated yet

Scanpan Classic koekenpan Ø 24 cm.

Met een Stratanium® anti-aanbaklaag.

 • € 74,95
 • incl. 21% BTW
Normale prijs: € 93,90, uw korting € 18,95
 • 20% korting
Aantal:  
Levertijd:
2-4 dagen
 • Artikelnr.
  24001200

Scanpan Classic koekenpan Ø 24 cm.

Lichtgewicht pannen met een optimale warmteoverdracht. Geschikt voor alle warmtebronnen, met uitzondering van inductie. Ook geschikt voor de oven tot 260°C. De pan mag in de vaatwasmachine, wij adviseren echter de pan met de hand af te wassen en altijd een afwasmiddel te gebruiken.

Voorzien van de beroemde en zeer sterke Scanpan Stratanium® anti-aanbaklaag. Het gebruik van metalen keukengerei is toegestaan, het kan wel kleine krasjes geven. Vermijd snel verwarmen en afkoelen van de pan.

De hittebestendige greep van de pan is bevestigd met een gepatenteerd systeem waarbij geen schroeven of klinknagels worden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat het handvat niet in de loop van de tijd losraakt.

Maten en gewicht; Ø 24 cm, bodem Ø 18,5 cm, hoogte 5,8 cm en gewicht 0,8 kg.

Materiaal; 100% recycled aluminium en titanium. Een coating uit meerdere lagen, die tijdens het productieproces samen smelten en een uitzonderlijk sterke anti-aanbaklaag vormen. De pan is PFOA en PFOS-vrij.

Garantie; 10 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten.

Scanpan, handgemaakt kookgerei, Made in Denmark.

In 1956 werd de eerste pan in Denemarken gegoten, nu is Scanpan al heel lang een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van kookgerei. Voor huishoudens tot professionele keukens.

Sinds de oprichting van Scanpan vormen de met de hand gegoten aluminium pannen met gepatenteerde anti-aanbaklaag de kern van de onderneming. Naast de populaire anti-aanbak producten omvat het assortiment van Scanpan professionele pannenseries in roestvrij staal en koper, ook zijn er andere keukenproducten zoals keukenmessen.

Scanpan is een 100% Deens bedrijf met het hoofdkantoor en de fabriek in de buurt van Aarhus, Denemarken. Scanpan exporteert naar meer dan 50 landen.

 • Manufacturers
  • Manufacturer
   SCANPAN
  • Manufacturers
   SCANPAN
Recensies van klanten
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen beoordelingen. Om andere klanten te helpen, geeft u hier uw beoordeling.