Tiffany Tafellamp French Art Deco

Tiffany Tafellamp French Art Deco


Not rated yet

Tiffany Tafellamp French Art Deco

  • € 109,00
  • inclusief 21% BTW
Aantal:  
Levertijd:
2-4 dagen
  • Artikelnr.
    7875ADT

Tiffany Tafellamp, bureaulamp French Art Deco. Uit de Tiffany Renewed collectie.

Maten; hoogte 28 cm, breedte 30 cm, diepte 12 cm.

Voorzien van 1x E-14 fitting.

Elegante Tiffany tafellamp in waaiervorm. Het tafellampje is gemaakt van paarlemoer glas en is hierdoor uitstekend te combineren met andere kleuren. Deze Franse Art Deco lamp heeft een chique uitstraling en is door het formaat op vele manieren toe te passen. Een fabuleuze sfeermaker.

De Tiffany Renewed collectie omvat Tiffany verlichting met eigentijdse ontwerpen in de meest sublieme kleurencombinaties. Wie het licht door de tientallen of zelfs honderden stukjes Tiffany glas ziet schijnen, is verkocht en blijft ernaar kijken. De compleet nieuwe en moderne Tiffany lampen zijn handgemaakt volgens het ambachtelijke Tiffany procedé, welke uitmunt in precisie, kwaliteit en kunstzinnigheid.

Vele stukjes gepuzzeld glas in de meest sublieme kleuren komen samen in een kunstwerk, geïnspireerd op invloedrijke kunststijlen. De Tiffany lampen schitteren door uniciteit en weldoordachte vorm- en kleurcombinaties. De wondermooie glasstukjes, wispelturig of geometrisch van vorm, blijven de aandacht trekken door variaties in kleur en textuur. Een fascinerend lichtspel vormt tenslotte de bekroning van het unieke glaskunstwerk.

Certificaat

Door het ambachtelijke procedé en de variaties in kleur en textuur van het glas is elke Tiffany lamp uniek. De Tiffany lamp wordt geleverd inclusief certificaat en onderhoudsadvies.

 

Recensies van klanten
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen beoordelingen. Om andere klanten te helpen, geeft u hier uw beoordeling.