Home :: Woonkamer :: Verlichting :: Tiffany Wandlampen :: Tiffany Wandlamp Mondriaan

Tiffany Wandlamp Mondriaan

Tiffany Wandlamp Mondriaan

Artikelnr. 7869ADT
Prijs: 95,00
Incl. 21% btw
Aantal
Levertijd:
2-4 dagen

Tiffany Wandlamp, muurlamp Mondriaan. Uit de Tiffany Renewed collectie.

Maten; hoogte 28 cm, breedte 17 cm, diepte 15 cm.

Voorzien van 1x E-27 fitting.

Stijlvolle Art Deco wandlamp in Mondriaan stijl. Kenmerkend voor Piet Mondriaan (1872-1944) is de abstract-geometrische vormentaal en vlakverdeling. Hoewel Mondriaan vooral bekend staat om het gebruik van de primaire kleuren, gebruikte hij net zo vaak de ‘niet-kleuren’ grijs, zwart en wit. Door de kleuren grijs en paarlemoer is de wandlamp goed te combineren met andere tinten. Het compacte formaat maakt de wandlamp een succes voor vele toepassingen. Een subtiele blikvanger. Deze wandlamp is uitstekend te combineren met andere lampen uit de Geometric serie, waaronder de Mondriaan plafonnière.

De Tiffany Renewed collectie omvat Tiffany verlichting met eigentijdse ontwerpen in de meest sublieme kleurencombinaties. Wie het licht door de tientallen of zelfs honderden stukjes Tiffany glas ziet schijnen, is verkocht en blijft ernaar kijken. De compleet nieuwe en moderne Tiffany lampen zijn handgemaakt volgens het ambachtelijke Tiffany procedé, welke uitmunt in precisie, kwaliteit en kunstzinnigheid.

Vele stukjes gepuzzeld glas in de meest sublieme kleuren komen samen in een kunstwerk, geïnspireerd op invloedrijke kunststijlen. De Tiffany lampen schitteren door uniciteit en weldoordachte vorm- en kleurcombinaties. De wondermooie glasstukjes, wispelturig of geometrisch van vorm, blijven de aandacht trekken door variaties in kleur en textuur. Een fascinerend lichtspel vormt tenslotte de bekroning van het unieke glaskunstwerk.

Certificaat

Door het ambachtelijke procedé en de variaties in kleur en textuur van het glas is elke Tiffany lamp uniek. De Tiffany lamp wordt geleverd inclusief certificaat en onderhoudsadvies.