Van Gogh Vaas 41 cm Amandelbloesem zilver

Van Gogh Vaas 41 cm Amandelbloesem zilver


Not rated yet

Van Gogh Vaas 41 cm Amandelbloesem zilver

Uit de serie Artis Orbis van Goebel.

 • € 499,00
 • inclusief 21% BTW
Aantal:  
Levertijd:
3-6 dagen
 • Artikelnr.
  66539491

Vaas Amandelbloesem zilver, Vincent van Gogh.

Limited Edition 499 stuks, wordt geleverd met certificaat.
 
Uit de Artis Orbis collectie van Goebel.
 
Maat; Ø 27 cm en hoogte 41 cm.
 
Materiaal; porselein.

Vincent van Gogh (1853-1890). Genie en waanzin. Geboren op 30 maart 1853 in Zundert. Van Gogh wordt gezien als een van de grootste schilders van de 19e eeuw. Zijn werk valt onder het postimpressionisme, een kunststroming die het impressionisme opvolgde. Tegenwoordig behoren zijn schilderijen tot de duurste ter wereld, maar hij bracht zijn leven door in extreme armoede en financiële afhankelijkheid. Tijdens zijn leven heeft hij maar een enkel schilderij verkocht. Al zijn schilderijen zijn in een periode van 10 jaar gemaakt. Zijn bekendheid groeide snel na zijn dood. Van Gogh stierf 29 juli 1890, vermoedelijk door zelfmoord in het Franse Auvers sur Oise. Ontdek deze bijzondere kunstschilder Vincent van Gogh in ons Artis Orbis assortiment.

Over de Artis Orbis Collectie van Goebel:

Artis Orbis; meesterwerken uit de schilderskunst op porselein en glas. Er is aanbod in decoratieve series en gelimiteerde edities voor verzamelaars. Edele materialen, de hoogste kwaliteit en vakmanschap zijn het kenmerk van de Artis Orbis collectie
 
Porselein en Bone China porselein; Het witte goud is meer dan een mengsel van kaolien, veldspaat en kwarts. Het is waardevol, fragiel en decoratief. Een extra toevoeging van beenderas maakt het Bone China porselein bijzonder subtiel en doorschijnend.
Mond geblazen glas; De meeste artikelen in de Artis Orbis glas collectie zijn mond geblazen en dus uniek. Kleine luchtbelletjes en onregelmatigheden zijn een bewijs voor de complexiteit van het productieproces.
Ingewikkelde druk technieken; De keramische kleuren worden in kleine hoeveelheden aangemaakt volgens traditionele methodes. Vaak zijn 18 kleuren of zelfs meer nodig om de kleuren van het origineel te benaderen. Na de handmatige beschildering worden de voorwerpen op een temperatuur van 800 graden geglazuurd.
Goud decor; Het goud dat wordt gebruikt is voor 18 % puur goud. Het verfijnt de decoratie en maakt van ieder voorwerp een klein juweeltje.
 • Manufacturers
  • Manufacturer
   Goebel
  • Manufacturers
   Goebel
Recensies van klanten
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen beoordelingen. Om andere klanten te helpen, geeft u hier uw beoordeling.