Emile Henry Oliefles, Azijnfles 0,4 liter Argile

Emile Henry Oliefles, Azijnfles 0,4 liter Argile


Not rated yet

Oliefles of azijnfles, 0,4 liter, kleur Argile. Origineel Frans aardewerk van Emile Henry.

Het keramiek is gemaakt van natuurlijke materialen. De maatdop is van kurk en roestvrij staal.

 • € 34,95
 • incl. 21% BTW
Aantal:  
Levertijd:
2 - 4 dagen
 • Artikelnr.
  592664/02 0215

Oliefles en azijnfles, kleur Argile, van Emile Henry.

Origineel Frans ovenvast aardewerk. Made in France.

Deze elegante keramische oliefles houdt de olijfolie of azijn uit het licht, zodat al de aroma's en smaken behouden blijven. De maatdop is van kurk en met een roestvrij stalen antidruppel schenktuit, met afsluitbaar klepje. Een handige oliefles voor in de keuken als aan tafel.

Met een roestvrij stalen antidruppel schenktuit. Met afsluitbaar klepje.

Maat; Ø 7,5 cm, hoogte 24 cm en inhoud 0,40 liter. Gewicht 0,39 kg.

High Resistance Ceramic, vrij van lood, cadmium en nikkel.

Emile Henry geeft 10 jaar garantie op productie fouten en bij normaal huishoudelijk gebruik, volgens de bijgeleverde instructies. Het is belangrijk voor gebruik deze gebruiksaanwijzing te lezen.

Over Emile Henry.

Emile Henry, is een topmerk op het gebied van Frans ovenvast aardewerk. De fabriek van Emile Henry bestaat al sinds 1850 en produceert alle producten in de fabriek in Marcigny in het zuiden van Bourgondië. De tradities en de kennis over de fabricageprocessen gaan over van generatie op generatie. De medewerker bij Emile Henry bereidt zijn gietmallen voor en produceert zijn ovenvaste aardewerk dat kan variëren van cocottes tot tajines, van pizzasteen tot tarte tatinvorm.

Het eindproduct wordt persoonlijk door de maker gesigneerd en is daarmee een uniek stuk Frans ovenvast aardewerk. Het hoge niveau aan kwaliteit van Emile Henry, wordt mede bepaald door de ondersteuning van het eigen inpandige laboratorium, dat constant werkt aan kwaliteitsbewaking en zorg draagt voor de implantatie van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het produceren van het beste ovenvaste aardewerk. Ook wordt gelet op de ecologische verantwoordelijkheid, door moderne technologie is de CO2 uitstoot bij Emile Henry bijzonder laag.

 • Manufacturers
  • Manufacturer
   Emile Henry
Recensies van klanten
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen beoordelingen. Om andere klanten te helpen, geeft u hier uw beoordeling.