mix4max.com


Waarom? 
  • Lid van Stichting Webshop Keurmerk.
  • De klant is bij ons echt Koning of Koningin. Bent u niet tevreden over onze service of over het product? Laat het ons weten, retourneer het product binnen 10 dagen en zonder discussie restitueren wij u het door u betaalde bedrag.
  • Snelle en volledige communicatie met onze klanten.
  • Makkelijke en duidelijke website.
Het beeld van de winkelstraten in Nederland is bijna overal hetzelfde. U ziet dezelfde winkels, met dezelfde producten, weinig keus en de originaliteit is soms ver te zoeken. mix4max biedt u nog aparte merken met aparte producten. Altijd van zeer goede kwaliteit. En de keus is zeer ruim.
 
Bent u op zoek naar een mooi cadeau voor uzelf of voor vrienden? Kijk gerust even rond bij mix4max.
 
mix4max is een internet warenhuis met een ruime keuze aan producten die het wonen aangenamer maken. Voordat het aanbod op de mix4max site komt, wordt er gekeken naar de juiste kwaliteit en degelijkheid. Naast ontwerpen van top designers en bekende merken die hoog staan aangeschreven, is mix4max, altijd op zoek naar handige, praktische maar zeker ook leuke en sfeervolle artikelen die het wonen nog plezieriger maken.

Een streven voor mix4max is om, zonder omwegen, snel en zeker het gewenste product te vinden. mix4max staat voor gebruikersgemak, transparantie en duidelijkheid!

De site heeft een groot scala aan leuke en mooie producten, het is een site waar het genoeglijk is om zomaar eens doorheen te “wandelen” en ideeën op te doen.

mix4max blijft volop in ontwikkeling en er zullen wekelijks nieuwe producten bij komen !

Wat u verder moet weten:

Bij ieder artikel staat de levertijd vermeld in werkdagen. Zodra wij uw pakket hebben verstuurd, ontvangt u een mail van ons met de track & trace code van het pakket. 

Herroepingsrecht: na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om de overeenkomst alsnog te ontbinden. Wij verzoeken u ons per e-mail te informeren indien u van dit recht gebruik wenst te maken. Daarna heeft u nog 14 dagen om het artikel te retourneren naar onderstaand adres. Zodra wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen, restitueren wij het bedrag meteen. Kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.


Heeft u vragen? Geen probleem. Gewoon even bellen; 036 - 5292950.mix4max; thuis in en om het huis.
mix4max B.V.
Twickellaan 18
1333 SH Almere
T 036 - 5292950
Kvk: 55349846
BTW: NL851666036B01