Orrefors Bloom vaas 12,5 cm

Orrefors Bloom vaas 12,5 cm


Not rated yet

Vaas Bloom 12,5 cm van Orrefors. Vanaf € 50,00 geen verzendkosten.

 • € 165,00
 • incl. 21% BTW
Aantal:  
Levertijd:
3-6 dagen
 • Artikelnr.
  6400025

Orrefors Bloom, vaas 12,5 cm van kristalglas en metaal

Toen ontwerper Lisa Hilland werd gevraagd om een vaas voor Orrefors te ontwerpen, die even mooi was zonder bloemen, koos ze ervoor om het exclusieve kristal te contrasteren met metaal. BLOOM is geïnspireerd op de organische vormen, bloemen en bladeren van de natuur. Hij staat net zo goed met een exclusief boeket als met een eenvoudige klimop, maar ook in zijn eigen pracht met alleen het licht dat in het kristalglas speelt.

Maat; Hoogte 12,5 cm, Ø 23,0 cm. Gewicht; 1,78 Kg.

Orrefors produceert sinds 1898 objecten en gebruiksvoorwerpen van kristalglas.

Tijdloze Scandinavische elegantie, innovatief design en echt vakmanschap zijn de bepalende kenmerken van Orrefors.

Orrefors presenteert regelmatig nieuwe collecties van glaswerk geproduceerd in grote series en limited-edition glas. De successen van Simon Gate en Edward Hald in Parijs in 1925 vormden het begin van de lange Orreforstraditie van creatief ontwerp, in nauwe samenwerking met echt en innovatief vakmanschap. Sindsdien zijn nieuwe ontwerpers en ervaren glasmakers doorgegaan in de geest van Gate en Hald.

De reis van glas van een stroperige, gesmolten staat naar glinsterende kristallen is een spectaculair gezicht dat elke dag plaatsvindt bij Kosta Boda. Ontwerpers, glasblazers, snijplotters, schilders en graveurs spelen elke dag hun rol in dit vak en elk glas van Orrefors is een uniek en verfijnd stuk vakmanschap. Tegen de tijd dat het afgewerkte glas de glasblazerij verlaat, hebben niet minder dan 15 verschillende mensen bijgedragen aan het productieproces.

 • Manufacturers
  • Manufacturer
   Orrefors Kristal
  • Manufacturers
   Orrefors Kristal
Recensies van klanten
Je moet ingelogd zijn om een recensie te schrijven.
Er zijn nog geen beoordelingen. Om andere klanten te helpen, geeft u hier uw beoordeling.